Friday, June 15, 2007

...όσο ζω, μαθαίνω....

- Τι κάνεις Αναστασία?
- Τι να κάνω φιλενάδα,οσο ζω, μαθαίνω...
- Τι έγινε Αναστασία, δε σε βλέπω καλά
- Τελειώσαμε με τον Κωνσταντίνο, τελειώσαμε μια και καλή.
- Τι λές ρε? Αφού τον επόμενο μήνα θα μετακομίζατε μαζι στην Αθήνα για να ζήσετε εκει για πάντα ...αφου 2 μέρες πριν ήταν εδώ και πίναμε και τραγουδούσαμε όλοι μαζί και σχεδιάζατε την νέα σας ζωή. Τι έγινε 2 μέρες μετά?
- Τι να γίνει...ανατράπηκαν όλα...7 χρόνια απο τη ζωή μου χαθήκανε για πάντα, αυτό έγινε. Δε θέλει λέει να παντρευτεί, δεν θα του ορίσει κανείς λέει χρονοδιάγραμμα πότε θα με παντρευτεί και ίσως θα έπρεπε να το σκεφτούμε ξανά για το αν θα πρεπει να αφήσω τη ζωή μου για να κατέβω στην Αθήνα μαζι του γιατι αυτά δεν ειναι αστεία πράγματα.
- και? πότε έγιναν όλα αυτά?
- Την επόμενη μέρα που έφυγε από το σουκου που είχε έρθει εδώ.Μου τα είπε από το τηλέφωνο. Να κατέβω λέει αν θέλω αλλά αυτό δε σημαίνει αυτόματα, γάμο, παιδιά και όλα αυτά αμέσως....αν και εφόσον τότε το συζητάμε.
- Και τι θα κάνεις?
- Οχι τι θα κάνω, τι έκανα να ρωτάς. Αμέσως μόλις κλείσαμε το τηλεφωνο, ανακοίνωσα στου γονεις μου ότι χωρίζουμε, πήρα τους φίλους μας, το σπιτονυκοκοίρη για να του πω ότι ξενοικιάζουμε το σπίτι και εσένα για να φέρεις κούτες για να πακετάρουμε τα ρουχα του και τα πράγματα του, να τα στείλω αύριο κιόλας να ησυχάσω και να συνεχίσω τη ζωη μου.
- Ρε...μήπως βιάστηκες να τα κάνεις όλα αυτα? Στη μισή ώρα που κλείσατε το τηλέφωνο, τα έκανες όλα αυτα? Δεν θά έπρεπε να βρεθείτε απο κοντά, να μιλήσετε ..μπορει να ήταν μια μαλακία της στιγμής, να αγχώθηκε και τελικα να μιλήσετε και όλα καλά..στο κάτω κάτω τι σε νοιάζει εσένα ο γάμος αμέσως? Εσυ δεν μου έλεγες ότι δεν σε νόιάζουν αυτά και στην τελική μπορει να μη σου αρεσει στην Αθηνα και να γυρίσεις πάλι πίσω?
- Και τι ειμαι ρε να κατέβω κάτω ανύπαντρη? καμιά του δρόμου?
- Πλάκα κάνεις...από πότε σκέφτεσαι εσύ έτσι ρε?
- Τέλος δεν ακούω τίποτα....δεν θα σπαταλήσω ουτε ένα λεπτό παραπάνω μαζί του...7 χρόνια ήταν αρκετά...σε περιμένω το απόγευμα να τον πακετάρουμε...

Ο Κωνσταντίνος πακεταρίστηκε και δεν έμεινε τίποτα να θυμίζει την παρουσία του.
Το σπίτι ξενοικιάστηκε με συνοπτικες διαδικασίες.
Ο Κωνσταντίνος μια ώρα μετά την ανακοίνωση της Αναστασίας σε όλον τον κόσμο για το χωρισμό τους και έως και σήμερα, 10 μέρες μετά...προσπαθεί να επικοινωνήσει με σταθερά και κινητά με την Αναστασία. Εκείνη βλέπει το νούμερο του και δεν του απανταει. Του απάντησε μόνο στην πρώτη του απόπειρα για να του πει ότι το έχει πει παντου και οτι του απαγορευει να πατησει το πόδι του στην πόλη μας και θα του στειλει τα πράγματα του. Αυτος έμεινε άναυδος και της ειπε..οτι βιάστηκε πολύ και απλά ένα τηλεφώνημα ήταν ..και ....και ...και ....Η Αναστασία απλά του έκλεισε το τηλέφωνο και ταυτόχρονα έκλεισε και το βιβλίο της κοινής τους ζωής.

Η Αναστασία έχει ξεκινήσει τη νέα της ζωή.
Ο Κωνσταντίνος ακόμα δεν έχει καταλάβει τίποτα.

11 comments:

Erwtas Stomaxhs said...

άμα είναι τέτοια χάρη του έκανε του ανθρώπου. Κωνσταντίνε μη μασάς! είμαστε μαζί σου μάγκα! βρες γρήγορα μια γκόμενα εκτός Θεσσαλονίκης! είναι οι χειρότερες στα μυαλά!

nosyparker said...
This comment has been removed by the author.
nosyparker said...

sorry, ορθογραφικό!

Μάλλον ούτε η Αναστασία έχει καταλάβει τίποτα. Της διαφεύγει το πιο βασικό: δε μένεις μ έναν άνθρωπο 7 χρόνια αν δεν τον αγαπάς, δεν επικοινωνείς, δεν μοιράζεστε και δεν έχετε κοινά. Αν αυτά ισχύουν δε χωρίζεις επειδή δε θέλει να σε παντρευτεί ΤΩΡΑ ή με χρονοδιάγραμμα.
Αν παρ' όλα αυτά είσαι με κάποιον τόσα χρόνια μόνο και μόνο για ένα στεφάνι, είσαι άξια/άξιος της μοίρας σου.

Aurellia said...

Ελα ρε στομάχη...μη μου το χαλας!
Μια χαρά κορίτσια είμαστε...και ηθικών αρχών όπως βλέπεις!
Κυρία Κοκοβίκου δόξα και τιμή!

Σοβαρά, τώρα...το ζευγάρι το ήξερα πάρα πολύ καλά...ακόμα δεν μπορω να συνηδητοποιήσω τι έγινε και ειλικρινά ακόμα δεν μπορώ να πω τι και ποιος έφταιξε..το απόλυτο μπέρδεμα!

Unknown said...

Αστυνομικός γρίφος, που πρέπει να βρούμε τι έγινε ε; τ αγαπημένο μου.
Λοιπόν η Αναστασία γνωρισε κάποιον και τον ερωτεύτηκε. Ώθησε τον Κωσταντίνο στην τηλεφωνική συζήτηση περί γάμου, γνωρίζοντας ότι θα εκλάβει την λογική απάντηση... τέλειο άλλοθι, και ξεμπέρδεμα στο τσάκ μπάμ.
(χαραμίζομαι εδώ, μήπως CSI;;)

Εύα said...

ακου τωρα και τη δικη μου ιστορια.Νοικιασα σπιτι στη Σαλονικη για να ειμαι μαζι του,Αθηναια γαρ,αφησα τη μανα μου στην τυχη της,παρατησα τις σπουδες μου,αρχισα να ψαχνω για δουλεια στην πολη σας που ακομα δε βρηκα,και το μονο που ηθελα ηταν να ειναι στο πλαι μου,εστω και τηλεφωνικα,στα κλεφτα ή οπως λαχει.Τωρα ειναι πολυυυυυ απασχολημενος και δεν μπορει να με"στριμωξει"στο προγραμμα του.Επισης,εγκατελειψα το σπιτι στην Αθηνα γιατι δεν μπορω να πληρωνω δυο ενοικια.Μ'αγαπαει ομως...πληροφοριακα να σας πω οτι ειμαι φυσικη ξανθια.

Blondie said...

αν η κοπέλα ήθελε να παντρευτεί και ο Κωνσταντίνος της είχε δώσει προηγουμένως το δικαίωμα να πιστεύει πως αυτό θα γίνει, καλά έκανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZissisPap said...

θα χωρίζαν ούτως ή άλλως...
Τουλάχιστον γλίτωσαν τα έξοδα. Τυχεροί είναι! Όσο για τα 7 χρόνια συμβίωσης(!) μάλλον 7 χρόνια φαγούρας ήταν. Και τι φαγούρας! Παρέμειναν δύο άγνωστοι που συζήσαν, τόσο απλά!

astrap said...

Κοριτσια μη ξαναφησετε γκομενο να παει στο σουκου.
Ειναι πολυ χαλια μαγαζι.

Aurellia said...

Narita χαραμίζεσαι! Τέτοια αναλυτική σκέψη, τσκ, τσκ ...να σου πω την αλήθεια και εγώ αυτό νόμισα στην αρχή, αλλά μάλλον δεν παίζει.

Ευα:δώσε απλά όνομα και διευθυνση και θα το κανονισουμε το λαμόγιο...
είναι δυνατόν να υπάρχουν ακομα ελευθερα τέτοια κατακάθια?
Δώστου τα παπουτσια στο χέρι πούλάκι μου και γύρνα πίσω. Το κάθαρμα.

blondie: και εγώ προς αυτήν την κατεύθυνση είμαι αλλά και πάλι ποτέ δεν της είχε δώσει φανερα τέτοιο δικαίωμα.

sigmunt_01: με βρίσκεις απολύτως σύμφωνη! Δυο ξένοι που απλά συζήσανε!

astrapogiannos: να σου πω την αλήθεια το συγκεκριμενο μαγαζάκι έχει κλείσει πολλά σπίτια!
Καλά κάνεις και επιστείς την προσοχή μας!

Γείτων said...

Ενας ανθρωπος ειναι διπλα της 7 χρονια και μετα ετσι απλα δεν του ξανααπανταει στο τηλεφωνο? Πες της να παρει ενα τηλεφωνο των λεπεν. Ψαχνουν λεει νεα ταλεντα στο φασισμο.

Δε πειραζει μπροστα της θα τα βρει :D (κ φυσικα αν κρινουμε απο την αντιδραση της καλά εκανε ο ανθρωπος κ δε την παντρευτηκε. Σε τετοια ατομα πρεπει να γερασουν μονα τους)