Wednesday, May 09, 2007

η διατροφή , το διαζύγιο, το παιδί, ο πολιτισμός και άλλα τέτοια χαριτωμένα

"Ειναι πάντως βρε παιδί μου αυτοί οι ξένοι και ιδιαίτερα οι γερμανοτραφείς άλλο πράγμα...άλλοι άνθρωποι, πολιτισμένοι, γαλαντόμοι, όχι σαν τους δικους μας τους Ελληνάρες...." έχω ακούσει κατα καιρούς από διάφορα στόματα.....
Ναι ....ναι ....βιάζονται να συμφωνήσουν όσοι ακουν τις παραπάνω δηλώσεις....
Μάλιστα! λέω εγώ!

Γαλαντόμος, πολιτισμένος αυστριακός πρώην σύζυγος, μεγαλωμένος με νταντάδες, με γαλλικά και πιάνο, και γενικά μη στάξει και μη βρέξει, μετρουσε 3 ωρες εργασίας στα 30 του χρόνια, παντρευτηκε, έκανε εναν γιο και χώρισε με ελληνίδα κυρία, μεγαλωμένη οχι μη στάξει και μη βρέξει, που στα 30 της μετρούσε 10 χρόνια εργασίας!

Το αποτέλεσμα ειναι ο γαλαντόμος κύριος να έχει την απαίτηση να μεγαλώνει ο γιος του με 150 Ε το μήνα απο τη μεριά του. Δεν θεωρεί σημαντικό ο γιος του να μάθει γερμανικά αν και οι γονεις του δεν μιλάν γρι ελληνικα! Και επίσης θεωρεί οτι η σχέση της μητέρας με το παιδί της ειναι 3 ώρες την ημέρα (μετά τη δουλειά της) και όλο αυτό φυσίκά δεν ειναι τίποτα φοβερό και τρομερο αλλά απλά μια τρίωρη απασχόληση!

Επισης έχει ζητήσει για τις 2 μερες το μηνα που έχει το παιδί να αφαιρείται το ανάλογο ημερήσιο κόστος από το σύνολο της διατροφής!

Ο δικηγόρος του δε, κατόπιν εντολής δικής του, ζήτησε να γίνει έλεγχος του φροντιστηρίου γερμανικών που θελει να στείλει η μητέρα το παιδί, γιατι φοβάται οτι μπορεί να παραείναι καλό, οπότε οπως καταλαβαίνουμε όλοι ...υπάρχει πρόβλημα!

Αυτά και άλλο πολλά....στο επόμενο επεισόδιο!
Αντε βρε και εις ανώτερα !

2 comments:

Ζυγίνα said...
This comment has been removed by the author.
Ζυγίνα said...

Η καρμιριά και η μικροψυχία δεν έχουν πατρίδα! Αυτό είναι γνωστό
;-)