Tuesday, February 06, 2007

χ ά ο ς

Είναι κάτι μέρες που τίποτα, μα τίποτα δε φαίνεται σωστό. Κάθε σου λέξη, κάθε σου κίνηση φαίνεται λάθος, γιατί μπαίνεις κάτω από το μικροσκόπιο του καθενός και απλά τα βλέπεις όλα μέσα από τη δική του οπτική. Και φυσικά δε γίνεται να συμβιβάσεις τα ασυμβίβαστα και όλες οι πράξεις σου να είναι ακέραιες και αρεστές από όλους.
Ο ένας θεωρεί αυτό σωστό...ο άλλος το άλλο.....ο ένας πιστεύει αυτό...ο άλλος το άλλο....και κανείς δε συμφωνεί με κανέναν....και εσύ εκεί στη μέση της δίνης να προσπαθείς να βγάλεις άκρη....να προσπαθείς να συμβιβάσεις τα ασυμβίβαστα...΄γίνεται αυτό? δε γίνεται...πως να ειναι όλι ευχαριστημένοι? πως να συμβιβάσεις τα πάντα μεταξύ τους και να κάνεις αυτό που πρέπει ?
Λογικά θα πέσεις σε λάθη...λογικά θα πέσεις σε αντιφάσεις...λογικά θα μπερδευτείς.....λογικά θα σκουντουφλήσεις και θα πέσεις κάτω.....τι να πω...δεν ξέρω....ειλικρινά......χάος μέσα στο μυαλό μου...χάος και ποιος θα με ξεμπλέξει δεν ξέρω τελικά.....νοιώθω σαν να ακροβατώ σε ένα τεντωμένο σκοινί, το οποίο όπου ναναι θα με ρίξει κάτω....η ερώτηση είναι, τα πράγματα θα είναι πιο άσχημα μετά την πτώση ή ήδη είναι πολύ άσχημα τώρα, οπότε η πτώση θα είναι στην ουσία η λύτρωση?

2 comments:

avissos said...

λογικά είσαι άνθρωπος..που ζει μέσα στο χάος..όπως όλοι μας..λογικά στην ίδια μοίρα είμαστε όλοι..so,don't think it too much!let it be ;)

Aurellia said...

Καλη σου μέρα. Ίσως και να έχεις δίκιο...άλλος λιγότερο...άλλος περισσότερο, όλοι στο ίδιο καζάνι του βελζεβούλη βράζουμε...